Tim #Neshvaćeni održao svoju drugu radionicu

U sklopu projekta EDUpolicy LAB studentski tim #Neshvaćeni održao je dana 14. svibnja 2019. drugu Radionicu za korisnike Kuće sretnih ciglica. Radionicu su vodili Igor Ilić, Martina Gavran, Josipa Šebalj i Sara Špiko. Voditelji radionice djeci su u početku objasnili što je cilj njihovog projekta, a zatim su ih upoznali s onim što će raditi.


Dio sudionika radionice već je sudjelovao na prethodnoj radionici Tima #Neshvaćeni, a dio sudionika su se prvi put upoznali sa studentskim timom. Iz tog razloga su voditelji neke plesove, pjesme, brojalice i igre ponovili, a neke nove dodali kako bi svima radionica bila zanimljiva svim sudionicima.I ova radionica je započela s obilaskom prostorija Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskom Brodu te upoznavanjem sudionika radionice s jednim radnim danom na fakultetu.


Radionica se nastavila s učenjem plesova Livo, Ćiro i Šmit, te triju brojalica, Adam, Eva, Čara rara i Procvao je jorgovan te onda igranju dječjih igara Kolica, Ringišpil i Truljave ćuprije. Za kraj svi su zajedno odigrali igru Izvrnuto – naopako.


Voditelji radionice su djecu naučili korake, tekstove, melodiju, a osim toga i pokazali su im kako su se djeca nekada igrala i da te iste igre i brojalice mogu iskoristiti i sami u svakodnevnim situacijama. Počastili su ih sokovima i grickalicama, te im i pokazali video uradak na kojemu djecu iz brodskog Posavlja izvode igre i plesove Slavonije. Voditelji i polaznici radionice dobro su se zabavili. Polaznici su bili zadovoljni s onim što su naučili, ali i samom činjenicom da se prvi puta nalaze u prostorijama fakulteta. Voditeljima su izrazili želju da se ponovno vide i da nauče još dosta toga.

Nositelj projekta
Partneri
iro.jpg
images.png
Grb_prozirni_500.png

EDUpolicy LAB

Email: iro@iro.hr

Telefon: +385 1 4555 151

Kontakt osoba: Jasenka Begić
jbegic@iro.hr

Institut za razvoj obrazovanja (IRO)

Trg Nikole Zrinskog 9

10 000 Zagreb

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Instituta za razvoj obrazovanje (IRO).
Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2018 EDUpolicy LAB