Sudionici projekta EDUpolicy LAB volontiraju u IRO-u!

Projekt „EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti“, usmjeren je na unaprjeđenje znanja i vještina studentica i studenata u rješavanju problema obrazovne integracije socijalno isključenih skupina kroz suradnju civilnog društva s visokoobrazovnim ustanovama.


Edukacijski modul projekta EDUpolicy LAB započeo je četverodnevnim edukacijskim modulom na Sljemenu u Tomislavovom domu gdje su studenti usvojili teoretsko i praktično znanje vezano za metodu društveno korisnog učenja te društvenih inovacija. Potom su se studenti podijelili u tri tima te osmislili i proveli društvene inovacije - tim #OdrežiEtiketu posvetio se radu s mladima s problemima u ponašanju, tim #Neshvaćeni radu s djecom iz alternativne skrbi, a tim #Mihael radu sa studentima-roditeljima.


U sklopu treće faza provedbe modula studenti koji sudjeluju u projektu EDUpolicy LAB bit će izravno uključeni u aktivnosti Instituta za razvoj obrazovanja (IRO) i Volonterskog centra u Slavonskom Brodu. U volonterskom programu IRO-a sudjeluju Elizabeta Pinter, Ivona Stanić, Tin Krznar, Marijana Prokl, Vlaho Pržić i Anton Mezulić. Dana 30. rujna 2019. u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja održao se prvi sastanak sa studentima i dogovor oko njihovih zadataka.Nositelj projekta
Partneri
iro.jpg
images.png
Grb_prozirni_500.png

EDUpolicy LAB

Email: iro@iro.hr

Telefon: +385 1 4555 151

Kontakt osoba: Jasenka Begić
jbegic@iro.hr

Institut za razvoj obrazovanja (IRO)

Trg Nikole Zrinskog 9

10 000 Zagreb

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Instituta za razvoj obrazovanje (IRO).
Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2018 EDUpolicy LAB