EDUpolicy LAB predstavljen na Svečanoj 50. sjednici Vijeća studenata

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske organiziralo je Svečanu 50. sjednicu koja se održala 13. svibnja 2019. u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske je studentsko tijelo koje predstavlja više od 45 tisuća studenata stručnih studija u sustavu visokog obrazovanja.


„Održavanje ove sjednice od velikog je značenja, kao kvalitetnog motivatora, za okupljanje  sudionika visokoobrazovnog sustava na svim razinama, od studenata i dekana visokoobrazovnih institucija, do predstavnika dionika Vijeća iz javnog sektora i predstavnika poslodavaca i neprofitnih organizacija“, rekla je ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak povodom davanja pokroviteljstva.“Društveno korisno učenje i visoko obrazovanje” naziv je predavanja koje će održati Voditeljica razvoja politika visokog obrazovanja u Instituta za razvoj obrazovanja, Jasenka Begić, a koje će se održati nakon uvodnih govora. U sklopu predavanja predstavljen je program EDUpolicy LAB projekta.

Svečanom 50. sjednicom simbolično želimo obilježiti uspjehe koje smo postigli i aktivnosti kojima smo branili i unapređivali interese studenta stručnih studija u Hrvatskoj. Upravo raznolikošću prisutnih javnosti i dionika te raznovrsnosti sektora iz kojih sudionici dolaze vidimo kao priliku za jačanje suradnji u resoru obrazovanja i realnom poslovnom sektoru te vjerujemo kako će stručna i šira javnost prepoznati dosadašnje napore, istaknuo je zamjenik predsjednika Organizacijskog odbora Ivan Biošić.


Za više informacija o Svečanoj 50. sjednici možete posjetiti mrežne stranice Vijeća studenata na poveznici: www.vijecestudenata.com/svecana50sjednica.

Nositelj projekta
Partneri
iro.jpg
images.png
Grb_prozirni_500.png

EDUpolicy LAB

Email: iro@iro.hr

Telefon: +385 1 4555 151

Kontakt osoba: Jasenka Begić
jbegic@iro.hr

Institut za razvoj obrazovanja (IRO)

Trg Nikole Zrinskog 9

10 000 Zagreb

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Instituta za razvoj obrazovanje (IRO).
Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2018 EDUpolicy LAB