EDUpolicy LAB predstavljen na Radiju FM92!

Ivan Tomasić iz Volonterskog centra Slavonski Brod gostovao je u emisiji neprofitnog radija Radio 92FM. U sklopu emisije predstavio je ciljeve i rezultate projekta EDUpolicy LAB te pozvao sve slušatelje da nam se pridruže na Info danima o društveno korisnom učenju u Zagrebu i Osijeku.


Ivan Tomasić je slušateljima radija pojasnio razliku između društveno korisnog učenja i volontiranja te predstavio integriran program društveno korisnog učenja u silabusima na Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku i Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu koji su razvijeni u sklopu projekta EDUpolicy LAB.
Također, predstavio je program Info dana o društveno korisnom učenju u Zagrebu i Osijeku. Info dani će se održati 30. siječnja 2020. na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku. Program Info dana za Zagreb pogledajte na poveznici ovdje. Program za Osijek pogledajte na poveznici ovdje.


Emisiju možete poslušati u informativnom programu i emisiji o udrugama na Radiju 92FM.

Nositelj projekta
Partneri
iro.jpg
images.png
Grb_prozirni_500.png

EDUpolicy LAB

Email: iro@iro.hr

Telefon: +385 1 4555 151

Kontakt osoba: Jasenka Begić
jbegic@iro.hr

Institut za razvoj obrazovanja (IRO)

Trg Nikole Zrinskog 9

10 000 Zagreb

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Instituta za razvoj obrazovanje (IRO).
Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2018 EDUpolicy LAB