Dosadašnji rezultati projekta predstavljeni na FOOZ-u

U okviru petog sastanka projektnog tima na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskom Brodu predstavljeni su i analizirani dosadašnji rezultati projekta "EDUpoliy Lab – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti".


Izrađen je EDUpolicy Lab program i provedene su radionice studentskih timova s tri marginalizirane skupine. Tim #Neshvaćeni je održao radionicu tradicionalnih plesova i igara s djecom bez adekvatne roditeljske skrbi, tim #Mihael se usmjerio na rad s ciljanom skupinom studenata-roditelja, dok tim #Odrežietiketu provodi filmske radionice sa skupinom mladih s problemima u ponašanju.Također, prisutni su obaviješteni o tome da je izrada Vodiča za društveno-korisno učenje finalizirana i da će publikacija biti objavljena do kraja godine. U tijeku je i izrada e-kolegija. Projektni tim je zadovoljan dosadašnjim tijekom provedbe projekta, kao i angažmanom i naporima studenata koji doprinose uspješnim rezultatima.


Posljednje, velike aktivnosti koje predstoje u finalnoj fazi projekta su volontiranje studenata u #Institutu za razvoj obrazovanja i #Volonterskom centru Slavonski Brod, organiziranje Info dana u Zagrebu i Osijeku, te završna projektna konferencija.

Nositelj projekta
Partneri
iro.jpg
images.png
Grb_prozirni_500.png

EDUpolicy LAB

Email: iro@iro.hr

Telefon: +385 1 4555 151

Kontakt osoba: Jasenka Begić
jbegic@iro.hr

Institut za razvoj obrazovanja (IRO)

Trg Nikole Zrinskog 9

10 000 Zagreb

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Instituta za razvoj obrazovanje (IRO).
Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2018 EDUpolicy LAB