Održana prva edukacija o društveno korisnom učenju

Updated: Dec 3, 2018


U ponedjeljak 11. lipnja u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja, u okviru projekta „EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti“, financiranom iz Europskog socijalnog fonda, održana je edukacija o društveno korisnom učenju za članove projektnog tima i Radne skupine za razradu programa EDUpolicy LAB.


Radionicu je vodila profesorica Nives Mikelić Preradović s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, jedna od vodećih stručnjakinja u području društveno korisnog učenja u Hrvatskoj. Polaznici radionice članovi su projektnog tima iz Instituta za razvoj obrazovanja, Volonterskog centra Slavonski Brod, Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku, Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Akademije dramske umjetnosti i Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.


Projekt je usmjeren na povećanje broja društveno angažiranih studenata s izgrađenim građanskim kompetencijama za rješavanje problema lokalne zajednice kroz provedbu programa društveno korisnog učenja usmjerenog na ranjive i podzastupljene skupine u obrazovanju. U utorak 12. lipnja je održan sastanak Radne skupine za izradu EDUpolicy LAB programa na kojem su analizirani problemi podzastupljenih skupina u obrazovanju, definirani ciljevi programa i ishodi učenja za studente te je izrađena struktura programa.

Nositelj projekta
Partneri
iro.jpg
images.png
Grb_prozirni_500.png

EDUpolicy LAB

Email: iro@iro.hr

Telefon: +385 1 4555 151

Kontakt osoba: Jasenka Begić
jbegic@iro.hr

Institut za razvoj obrazovanja (IRO)

Trg Nikole Zrinskog 9

10 000 Zagreb

  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Instituta za razvoj obrazovanje (IRO).
Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

© 2018 EDUpolicy LAB